Jeg er født og opvokset i Polen, kom til Danmark i 2002. Rejsen gennem det danske uddannelsessystem begyndte på Sprogskolen i København, og gik igennem VUC, HF, for at ende på Aalborg universitet, hvor jeg i 2010 kunne kalde mig Bachelor i Psykologi og to år efter Kandidat i Psykologi.

Siden afslutning af min uddannelse har jeg erhvervsmæssigt været tilknyttet Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Mine arbejdsopgaver har været meget varierende og jeg har lært at arbejde i en travl hverdag, hvor kalendergymnastik har været en nødvendighed. Mit arbejde har bestået af rådgivning og vejledning af pædagoger, lærere, forældre. Derudover har jeg en bred erfaring med udredning og testning. Jeg har arbejdet med børn og unge fra 0 til 25 år, og har derigennem erhvervet mig viden omkring forskellige dimensioner af børn og unges udvikling, og kendskab til problemstillinger knyttet til det.

I forhold til behandlingsopgaver, har jeg været tilknyttet et ungdomsuddannelsessted, hvor jeg har været ansvarlig for tilrettelæggelse af kortere samtaleforløb med unge. Følgende problemstillinger har været berørt i forbindelse med disse forløb: angst, depression, stress, identitet, selvværd, selvtillid, selvmord, parforholdsproblemstillinger. Endvidere har jeg været terapeut på Cool Kids forløb, som er et angstbehandlingsprogram for børn. Programmet baserer på kognitiv adfærdsterapi og omhandler gruppeterapi med børn og rådgivning og vejledning til forældrene.

Som person er jeg målrettet, kreativ og systematisk. Jeg kan godt lide udfordringer og tackler dem helhjertet. Jeg er glad for samarbejde og sparring med andre, da jeg opfatter samarbejdet som en mulighed for erfaringsudveksling og udvidelse af hinandens faglige og personlige kompetencer.